Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(8)
Forma i typ
Książki
(8)
Poradniki i przewodniki
(3)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Dostępność
dostępne
(8)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dzieci
(1)
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(6)
Pławce
(1)
Autor
Kotarski Bartłomiej Marcin
(2)
Żywina Joanna
(2)
Brazier Brendan (1975- )
(1)
Ciecieląg Grzegorz
(1)
Dispenza Joseph
(1)
Herbert Mike
(1)
Jakubik-Hajdukiewicz Joanna
(1)
Johnson Nathanael
(1)
Katz Sandor Ellix (1962- )
(1)
Markiewicz Kinga
(1)
Oślizło Ryszard
(1)
Saulsbury Camilla V. (1970- )
(1)
Tessmer Kimberly A. (1964- )
(1)
Turner Kelly A
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(8)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
Kraj wydania
Polska
(8)
Język
polski
(8)
Temat
Nowotwory
(2)
Poradniki
(2)
Zdrowe żywienie
(2)
Chemoterapia
(1)
Choroby układu pokarmowego
(1)
Dieta lecznicza
(1)
Fermentacja
(1)
Jelita
(1)
Joga
(1)
Kiszenie żywności
(1)
Miasta
(1)
Orzechy kokosowe
(1)
Rośliny
(1)
Weganizm
(1)
Zwierzęta
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Gatunek
Poradnik
(3)
Przepisy kulinarne
(2)
Esej
(1)
Książka kucharska
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
Medycyna i zdrowie
(2)
Biologia
(1)
8 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Pławce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56/59 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni! [empik.com]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dzieci
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej